Vuoropäällikkö

Haluaisitko olla mukana viemässä Lapin ravintolakulttuuria uudelle tasolle? Etsimme nyt intohimoista ja kokenutta Vuoropäällikköä! joka haluaa olla osa menestyvää tiimiä Gustav-ravintolassa, Rovaniemen sydämessä.  

Gustav on yksi Rovaniemen suosituimmista paikallisista ravintoloista, joka on palkittu vuoden tulokkaana vuonna 2020. Gustavin tiimi voi ylpeänä todeta nostaneensa Rovaniemen ravintolatarjonnan uudelle tasolle ja ovatkin saaneet huikeita arvosteluja niin paikallisilta kuin matkailijoiltakin.


Tehtäviisi kuuluu suorittavan työn lisäksi vuorojohtamista, operatiivista johtamista,  juomatilauksien tekemistä sekä suunnittelua, rahaliikenteen hallinnointia sekä  ravintolapäällikön sijaisena toimimista tämän ollessa lomalla/sairaana.   

 

Edellytämme hakijalta hyviä ihmissuhdetaitoja sekä positiivista can do- asennetta. Johdat työyhteisöä kannustavasti omaa esimerkkiä näyttäen. Et hätkähdä nopeatempoisuudesta ja pystyt mukautumaan muuttuviin tilanteisiin. Työssä onnistumisen takaamiseksi englanninkielentaito välttämätön.  


Tarjoamme monipuolisen ja lämminhenkisen työpaikan, jossa pääset toteuttamaan myös omia visioitasi. Työhön sisältyy kattava perehdytys sekä plussana saat kannustavan ja loistavan tiimin työsi tueksi. 

 

Työ on kokoaikainen ja työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva. Työvuorot määräytyvät ravintolan aukioloaikojen mukaan. Toiveena töiden aloittaminen mahdollisimman pian! 

Palkka sopimuksen mukaan. 

 

Mikäli löydät yllä olevasta kuvauksesta itsesi ja kiinnostuit, niin lähetäthän hakemuksesi ja CV:si meille. 

Haastattelut aloitetaan heti ja paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!  

Liity tiimiimme ja tule osaksi menestystarinaa yhdessä Rovaniemen arvostetuimmista ravintoloista. 
  

Lisätietoja tehtävästä Arctic Careerilla antaa 

Tuire Eilittä, tuire.eilitta@caree.fi, +358 405127483 ja  
Emmi Halvari, emmi.halvari@career.fi, 050 5116982  
 

- Arctic Career on lappilainen henkilöstöpalvelualan yritys ja me teemme työtä sydämellä,  
kunnioittaen arvojamme, välittäminen, kiltteys, ilo, vastuullisuus ja oppiminen.  
Etsitään yhdessä sinulle työ, jota on ilo tehdä! - 

Hakuaika alkaa: 20.11.2023 09:00Hakuaika päättyy: 20.12.2023 23:59

Jaa ilmoitus