Ravintolapäällikkö

Rovaniemellä sijaitseva Cafe & Bar 21 sekä meksikolainen ravintola Yuca etsivät iloiseen joukkoonsa motivoitunutta ja dynaamista ravintolapäällikköä! 


Ravintolat kuuluvat paikallisten suosikki-ravintoloiden joukkoon, Cafe & bar 21 & Yuca ovat tunnettuja poikkeuksellisen herkullisesta ruuasta ja lämpimästä vieraanvaraisuudesta. Ravintolat tarjoavat ainutlaatuisen ja houkuttelevan ilmapiirin, mikä houkuttelee paikallisia ja turisteja yhtä lailla. Sesongin tuoma vilinä ja vilske tuovat piristystä arkeen. Työ on kansainvälistä ja pääset kohtaamaan erilaisia ihmisiä ja olemaan osana heidän elämystään.  


Työsi koostuu suorittavan työn lisäksi mm. työvuorosuunnittelusta, tilauksista, tilityksistä sekä toiminnan kehittämisestä yhdessä ravintolatoimenjohtajan sekä osakkaiden kanssa. Työssä pääset siis hyödyntämään luovuuttasi ja ideoimaan yhdessä huipputiimin kanssa! 

 

Edellytämme aikaisempaa kokemusta ravintola-alan esimiehen työtehtävistä tai vähintään kolmen vuoden kokemusta tarjoilijan työstä, tiimityöskentelytaitoa, joustavuutta sekä englanninkielentaitoa. Eduksi katsomme kykyä työskennellä nopeatempoisessa ympäristössä sekä kykyä mukautua muuttuviin tilanteisiin. 

Tarjoamme monipuolisen ja innovatiivisen työpaikan. Ennen töiden aloittamista saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin sekä huipputiimin työsi tueksi.  

 Työ on kokoaikainen ja työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva. Työvuorot määräytyvät ravintolan aukioloaikojen mukaan. Toiveena töiden aloittaminen mahdollisimman pian! 

Palkka sopimuksen mukaan. 

 

Mikäli löydät yllä olevasta kuvauksesta itsesi ja kiinnostuit, niin lähetäthän hakemuksesi ja CV:si meille. 

Haastattelut aloitetaan heti ja paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!  

Liity tiimiimme ja tule osaksi menestystarinaa yhdessä Rovaniemen arvostetuimmista ravintoloista. 
  

Lisätietoja tehtävästä Arctic Careerilla antaa 

Tuire Eilittä, tuire.eilitta@caree.fi, +358 405127483 ja  
Emmi Halvari, emmi.halvari@career.fi, 050 5116982  
 

- Arctic Career on lappilainen henkilöstöpalvelualan yritys ja me teemme työtä sydämellä,  
kunnioittaen arvojamme, välittäminen, kiltteys, ilo, vastuullisuus ja oppiminen.  
Etsitään yhdessä sinulle työ, jota on ilo tehdä! - 

Hakuaika alkaa: 20.11.2023 08:00Hakuaika päättyy: 20.12.2023 23:59

Jaa ilmoitus