Asiakkuuspäällikkö, Oulu

Etsitkö uusia haasteita myynnin parista ja ymmärrät ohjelmistokehitysalan kiemurat? Haaveiletko työstä pienessä ja dynaamisessa tiimissä, missä pääset itse luomaan myynnin prosessit ja rakentamaan oman työpäiväsi? Haluatko viedä tämän kasvavan yrityksen seuraavalle tasolle? 

Ohjelmistokonsultointialalla toimiva asiakkaamme etsii ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ vahvistamaan tiimiään asiakassuhteiden hoidossa ja uusien projektien hankinnassa. Voisitko se olla sinä?

Tehtävänkuvaus:

Asiakkuuspäällikkönä vastaat yrityksemme asiakassuhteiden kehittämisestä ja ylläpidosta sekä myynnin kehittämisestä yrityksessämme. Tehtäviisi kuuluu vahvasti myös prospektointi ja uusasiakashankinta, jotta voimme kasvattaa markkinaosuuttamme. Vastuullasi on tunnistaa asiakkaidemme tarpeet ja tarjota juuri heille sopivaa ratkaisua.

Mitä odotamme:

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta ohjelmistokehitysalasta, ja eduksi katsotaan aiempi työkokemus ohjelmistokonsultointiyrityksessä työskentelystä. Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ja asiakkuuksienhallinta on sinulle tuttua ja luontevaa. Sinulla on kyky ymmärtää asiakkaiden liiketoimintatarpeita ja osaat tarjota niihin soveltuvia ratkaisuja. Sinulta ei myöskään puutu rohkeutta tarttua puhelimeen uusasiakashankinnan merkeissä. Pystyt työskentelemään sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi.

Mitä tarjoamme:

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työnkuvan kasvavassa ohjelmistokonsultointiyrityksessä. Pienessä ja dynaamisessa tiimissä työskentely on joustavaa ja itsenäistä, mutta vannomme kuitenkin tiimityöskentelyn nimiin. Toimistomme sijaitsee Oulun keskustassa hyvien yhteyksien päässä. Sinulla on osittainen etätyömahdollisuus sekä mahdollisuus rakentaa oma työpäiväsi joustavasti elämäntilanteesi huomioiden.

Palkkaus koostuu pohjapalkasta 3000€/kk + provisiosta ilman kattoa. Tarjoamme myös erilaisia henkilöstöetuja, muun muassa kulttuuri- ja lounasedut. Lisäksi pääset itse valitsemaan omat työskentelyvälineesi.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, sopimuksen mukaan. Tehtävään valittu henkilö solmii työsuhteen suoraan asiakasyrityksemme kanssa.

Haun eteneminen:

Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätäthän siis hakemuksesi tehtävään hakujärjestelmämme kautta mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävästä antaa Sini Setälä puh. 050 547 1467, sini.setala@career.fi.

Botnia Career on oululainen henkilöstöpalvelualan toimija. Pääset tutustumaan yritykseemme tarkemmin nettisivuillamme osoitteessa www.career.fi ja ottamalla some-tilimme seurantaan!

Facebook: @career.fi
 Instagram: @career.fi
 LinkedIn: Arctic Career

Hakuaika alkaa: 08.11.2023 14:00Hakuaika päättyy: 06.12.2023 23:59

Jaa ilmoitus