Sähköasentajia Oulun alueelle

Hei sinä sähköalan ammattilainen, alan konkari tai vasta hetken alalla työskennellyt oppimishaluinen tekijä! Etsitkö uutta työtä ja vaihtelevat asennustyöt niin saneeraus- kuin uudispuolella kiinnostavat? Jatka lukemista, sillä:

etsimme asiakkaallemme työhön tarttuvalla asenteella varustettua SÄHKÖASENTAJAA!

Odotamme sinulta sähköalan koulutusta sekä voimassa olevia kortteja (työturvallisuus ja sähkötyöturvallisuus). Toivomme sinulta löytyvän asennuskokemusta vähintään 1-2 vuotta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn osana asennustiimiä. Työskentelyotteesi on ripeä ja oma-aloitteinen, huolellisuutta ja tarkkuutta unohtamatta.

Työt alkavat marras-joulukuun aikana, sopimuksen mukaan. Alustavan arvion mukaan työn kesto on kevääseen saakka, mahdollisuus jatkoon on. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen suoraan asiakkaamme kirjoilla.

Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätäthän siis hakemuksesi tehtävään hakujärjestelmämme kautta mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävästä antaa Sini Setälä puh. 050 547 1467, sini.setala@career.fi.

Botnia Career on oululainen henkilöstöpalvelualan toimija. Pääset tutustumaan yritykseemme tarkemmin nettisivuillamme osoitteessa www.career.fi ja ottamalla some-tilimme seurantaan!
Facebook: @career.fi
Instagram: @career.fi
LinkedIn: Arctic Career

Hakuaika alkaa: 23.10.2023 13:00Hakuaika päättyy: 17.12.2023 23:59

Jaa ilmoitus