Höyrysulattajia Ouluun

Etsimme asiakkaallemme vielä useita HÖYRYSULATTAJIA Ouluun! Mikäli et säikähdä talven kirpeimpiäkään pakkasilmoja ja yötyöt soveltuvat sinulle, voit olla etsimämme henkilö!

- Kilpimaa Yhtiöt on yli 40-vuotta toiminut perheyritysjoka etsii nyt uusia tekijöitä joukkoonsa. Yritys toimii Oulussa, Keminmaassa ja Rovaniemellä. Tässä porukassa työt maistuu ja tekemistä on sopivasti. Kilpimaalla saat itsellesi työparin ja työkavereiden tuen, joten yksin hommia ei joudu tekemään! -

Haemme nyt työntekijöitä mm. raudoituksien ja muiden kohteiden sulatustöihin tehdasalueelle. Työtä tehdään pääasiassa öisin ja osana kokeneempaa työporukkaa.

Odotamme sinulta kykyä työskennellä ulkona ja mahdollisuutta työskennellä öisin mutta joustavasti myös muihin vuorokauden aikoihin. Työvuorot voivat venyä työtilanteen niin vaatiessa tai tulla yllättävää extrakeikkaa, joten toivomme sinulta löytyvän joustavuutta ja pitkäjänteistä otetta työhön. Lisäksi toivomme sinulta motivoitunutta ja aktiivista työskentelyotetta. Työturvallisuuskortti vaaditaan.

Työt alkaa sopimuksen mukaan marras-joulukuun aikana. Palkkaus määräytyy aiemman kokemuksen mukaan, arviolta noin 15€/h + työehtosopimuksen mukaiset vuorolisät. 

Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla, joten jätäthän siis hakemuksesi tehtävään hakujärjestelmämme kautta mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävästä antaa Sini Setälä, puh. 050 547 1467, sini.setala@career.fi.

Botnia Career on oululainen henkilöstöpalvelualan toimija. Pääset tutustumaan yritykseemme tarkemmin nettisivuillamme osoitteessa www.career.fi ja ottamalla some-tilimme seurantaan!
Facebook: @career.fi
Instagram: @career.fi
LinkedIn: Arctic Career

Hakuaika alkaa: 11.10.2023 10:00Hakuaika päättyy: 03.12.2023 23:59

Jaa ilmoitus