Purkutyöntekijöitä Ouluun

Etsimme oululaiselle asiakkaallemme reippaita ja työhön tarttuvia PURKUTYÖNTEKIJÖITÄ!

Asiakkaallamme pääset työskentelemään vaihtelevissa purkutehtävissä useampien kuukausien projekteista aina lyhyempiin, päivän pari kestäviin työkohteisiin. Asiakkaamme toimii myös maanrakennusalalla, joten pääset halutessasi tekemään myös maanrakennuspuolen tehtäviä!

Toivomme sinulta jo jonkin verran aiempaa kokemusta rakennusalalla työskentelystä, erityisesti purkutehtävistä. Koneenajotaito katsotaan eduksesi. Työturvallisuuskortti vaaditaan, hätäensiapu- ja tulityökortit katsotaan eduksi. Toivomme sinun omaavan työhön tarttuvan asenteen sekä huolellisen ja oma-aloitteisen työskentelyotteen.

Asiakkaamme työkohteet sijoittuvat pääasiassa Oulun talousalueelle, mutta toivomme sinulta löytyvän myös valmiuden reissutyöhön työkohteen niin vaatiessa.

Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja töitä on tarjolla pitkäaikaisesti. Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla, joten jätäthän siis hakemuksesi tehtävään hakujärjestelmämme kautta mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävästä antaa Sini Setälä, puh. 050 547 1467, sini.setala@career.fi.

Arctic Career on lappilaislähtöinen henkilöstöpalvelualan toimija. Toimimme nyt myös Oulussa! Pääset tutustumaan yritykseemme tarkemmin nettisivuillamme osoitteessa www.career.fi ja ottamalla some-tilimme seurantaan!

Facebook: @career.fi
Instagram: @career.fi
LinkedIn: Arctic Career

Hakuaika alkaa: 23.03.2023 11:00Hakuaika päättyy: 09.04.2023 23:59

Jaa ilmoitus