Tarjoilija Ouluun

Etsimme ravintola-alan asiakkaallemme iloisella ja reippaalla asiakaspalveluasenteella varustettuja TARJOILIJOITA Ouluun kesäsesonkiin!

Pääset työskentelemään ravintolan monipuolisissa tehtävissä painottuen tarjoilijan tehtäviin rennolla otteella pöytiin tarjoillen. Ravintola sijaitsee Oulun keskustassa ja on auki lounasajasta iltaan saakka.

Voit olla jo alan konkari tai vasta aloittelemassa työuraasi ravintolamaailmassa. Aiempi työkokemus tarjoilijan tehtävistä katsotaan eduksesi, mutta tärkeintä on iloinen ja asiakaspalveluhenkinen asenteesi! Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta ravintola-alaa kohtaan ja halua oppia uutta. Hygieniapassi- ja anniskelupassi vaaditaan. Ethän kuitenkaan jätä hakematta mikäli ne puuttuvat, sillä voimme avustaa passien hankinnassa!

Työt alkaa huhti-toukokuun aikana sopimuksen mukaan ja töitä on tarjolla kesän ajalle. Työtä tehdään ravintolan aukioloaikojen mukaan. Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla, joten jätäthän siis hakemuksesi tehtävään hakujärjestelmämme kautta mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävästä antaa Sini Setälä puh. 050 547 1467, sini.setala@career.fi.

Arctic Career on lappilaislähtöinen henkilöstöpalvelualan toimija. Toimimme nyt myös Oulussa! Pääset tutustumaan yritykseemme tarkemmin nettisivuillamme osoitteessa www.career.fi ja ottamalla some-tilimme seurantaan!

Facebook: @career.fi
Instagram: @career.fi
LinkedIn: Arctic Career

Hakuaika alkaa: 23.03.2023 08:00Hakuaika päättyy: 09.04.2023 23:59

Jaa ilmoitus