Kausityöntekijöitä K-Rauta Rovaniemelle

K-Rauta on monipuolinen, palveleva ja laadukas rautakauppa. Henkilökunta ottaa uudet työntekijät lämpimästi vastaan. Kauppiaana toimivat Antti-Jussi ja Jenni Toivonen. Heidän perheyhtiöstä huokuu välitön, välittävä ilmapiiri. Asiakkaamme koostuvat yksityisistä sekä ammattiasiakkaista.  

Etsimme nyt kausityöntekijöitä puutarhapuolelle, sisustus- ja rakennustarvikeosastoille sekä varastolle, noutopihamyymälään. Toivomme, että olet innostunut asiakaspalvelusta ja sinulla on taito huomioida muut ihmiset. Sinulla on palava halu palvella asiakkaita hyvin. 

 Vaatimukset

  • asiakaspalveluasenne 
  • tiimityötaidot 

Eduksi  

  • olet oma-aloitteinen  
  • alan taustatietämys, esimerkiksi pintakäsittelyalan tuntemisesta voi olla hyötyä samoin varastolle tarvitaan trukilla ajamisen taitoa 

Tarjoamme  

  • kivat ja huumorintajuiset työkaverit 
  • vaihtelevia työpäiviä  
  • paljon oppimisen paikkoja kesän aikana 

Työpaikka sijaitsee Rovaniemellä, Lampelankadulla. Ensimmäiset kesätyöt alkavat jo huhtikuun alusta porrastetusti aina toukokuun puoliväliin asti. Hae siis pian, ensimmäiset työsuhteet vahvistetaan jo maaliskuussa. Haastattelemme hakemuksia sitä mukaa, kun niitä tulee. 

Työt jatkuvat osalla kesäduunareista heinäkuulle, osalla jopa syyskuun loppuun saakka riippuen vähän osastosta. Tavoitteena on antaa lähtökohtaisesti täydet työtunnit kesätyöhön valituille kesäkuun kiivaimman sesongin ajan. Sesongin hiljentyessä voit halutessasi tehdä osa-aikaista työpäivää ja nauttia myös osan viikosta kesälomasta. 

  Rekrytointi tapahtuu paikallisen Arctic Careerin kanssa yhteistyöstä. Rekrytointiin liittyvät kysymykset Tuire Eilittä puh 040 51 27483. 

Hakuaika alkaa: 12.01.2023 07:00Hakuaika päättyy: 14.05.2023 23:59

Jaa ilmoitus